Art Gelato


Intohimosta jäätelöön


Art Gelato on pieni jäätelöyhtiö, joka tekee suussa sulavaa gelato-jäätelöä käsin. Jäätelömme ovat paikallista tavaraa ja valmistamme ne intohimolla ja rakkaudella. Raaka-aineinamme ovat tuoreet hedelmät ja marjat ja makuina niiden mitä mielikuvituksellisemmat yhdistelmät.

Art Gelatolle jäätelö on makumaailma vailla rajoja. Tämä kokeilunhaluisen jäätelönsyöjän perustama yritys taikoo tuoreista raaka-aineista mitä mahtavimpia makunautintoja juuri sinulle. Kokeilunhalu ja luova uteliaisuus ovat synnyttäneet jo yli 100 erilaista herkullista makua. Teemme täyteläiset gelatot ja raikkaat sorbetit parhaista raaka-aineista, käyttäen mahdollisimman paljon kotimaisten tuottajien raaka-aineita ja maitoa ja kermaa.

Makuja on niin paljon kuin on ihmisiäkin. Tilaa siis artesaanijäätelöä ravintolaasi tai tule nauttimaan sitä Mustalle Magialle Jyväskylän satamaan.

Jäätelöjämme voit myös noutaa omaan purkkiin Street Food –baarista.

Täyteläistä italialaisjäätelöä Halssilasta


Ajatus maukkaasta, käsintehdystä jäätelöstä muuttui todeksi toukokuussa 2015, kun gelatokone saapui Italiasta Halssilaan ja Art Gelato perustettiin. Siitä pitäen olemme kehittäneet ja kokeilleet monenlaisia, mitä mielikuvituksellisimpia makuyhdistelmiä ja hioneet taitojamme niin gelaton kuin sorbetinkin valmistamisessa.

Artesaanijäätelöä ravintoloihin, kesäravintoloihin ja ravintolaketjuille. Ja nyt voimme ylpeydellä sanoa tekevämme juuri sinun toiveidesi mukaisia gelatoja ja sorbetteja tilauksestasi. Istumme kanssasi yhdessä alas ja kehittelemme maun ja jäätelön, josta olet unelmoinut.

Kykenemme vastaamaan ketterästi uniikkeihin vaatimuksiin ja vastaavasti pystymme toimittamaan isojakin määriä. Pienen yrityksen ketteryydellä voimme toteuttaa lyhyessä ajassa yksilölliset haaveesi ja valmistaa jäätelön, joka sopii menuusi tai kuvastaa yritystäsi. Räätälöimme maun juuri sinun ravintolasi mukaan.

Käytämme kotimaisia huippuraaka-aineita: lähitiloilta mehuja ja marjoja, suomalaisten tuottajien maitoa ja sesongin mukaisia luonnonantimia, kuten raparperia ja karpaloita. Meillä on myös 4 omaa mehiläispesää, joista saamme kaiken tarvitsemamme hunajan.

Allergisoimattomat maut kauden mukaan. Sorbettimme ovat maidottomia, gluteenittomia ja kananmunattomia. Ja gelatot teemme aina laktoosittomaan maitoon ja kermaan.

Alkoholipohjaiset sorbetit ja gelatot ovat erikoisalaamme. Oluesta artesaanijäätelöä, jägermaisterista ja jaloviinasta jäätelöä sekä valkoviinistä sorbetteja – teemme suussa sulavat tuotteet korkeatasoisia alkoholijuomia käyttäen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja tilaa Gelatoa makusi mukaan.

Tilaa gelatoa makusi mukaan

Runsas ja makurikas artesaanijäätelö


Gelato on perinteistä italialaistyylistä jäätelöä. Tämä täyteläinen, makurikas artesaanijäätelö on käsintehtyä. Gelato on tehty nautittavaksi tuoreena ja pitkä maustumisaika takaa gelatolle sen tyypillisen runsaan ja täyteläisen maun.
Gelatojemme perusvalikoimaan kuuluvat monien suosikkimaku pistaasi-suolapähkinä, valloittava vanilja, suussa sulava suklaa, Hubba Bubba, raikas minttu sekä kunkin kauden marjat. Sorbettiemme perusvalikoimaan kuuluvat mustikka, vadelma, mansikka. Kaikki gelatomme ja sorbettimme tehdään aina laktoosittomaan ja gluteenittomaan pohjaan.
Gelatossa rakenne on tavallista, teollisesti tuotettua amerikkalaistyylistä jäätelöä pehmeämpi ja raskaampi. Gelatoon ei vatkata sisälle ilmaa, jolloin sen raskas koostumus on täynnä makua ja vivahteita

Artesaanijäätelökoulutus: luo oma artesaanijäätelösi


Halutessasi voit myös osallistua jäätelöntekokoulutukseemme. Pääset kokeilemaan, kuinka gelatoa valmistetaan ja ideoimaan alusta asti omanlaisesi artesaanijäätelön. Koe käsin tekemisen ilo ja taika, kun valmistat oman jäätelösi alusta loppuun ammattilaisemme ohjauksessa.

Luo oma jäätelösi

Osallistu jäätelöntekokoulutukseemme!

Ilmoittaudu kurssille tästä

Art Gelaton yhteystiedot


Myynti
gelato@artfoodheaven.fi
Art Gelato: 02 9123 0182

Keittiömestari
Tommi
Puh: 040 6763 470
tommi@artfoodheaven.fi

Ota yhteyttä