Art Catering – rakkaudesta ruokaan

Ruokaa kaikille aisteille


Art Catering on kansainvälisesti palkitun keittiömestari Arto Hakasen ja hänen tiiminsä vetämä yritys, jonka perusajatuksena on tuottaa mielihyvää ruoasta kaikilla aisteilla. Huumaavat tuoksut, kauneudellaan lumoavat annokset sekä makuhermoja hellivät maut ovat oleellinen osa Art cateringin palvelukokonaisuutta. Art Catering ei ole perinteinen pitopalveluyritys, vaan tarjoaa ruokaa ja palveluita omien korkeatasoisten, Jyväskylässä sijaitsevien tilojensa lisäksi vaikkapa luontopolun varrella. Arto Hakanen on Art Cateringin sydän ja sielu. Hänen tiensä vei jo nuorena miehenalkuna maailmalle intohimoisen ammattitaitonsa kehittämisen vuoksi.

Etelä-manner, Singapore ja monet muut kolkat kolunnut nuorukainen sai oppia parhailta ja kehittyi itsekin maailman tasolla kilpailleeksi mestariksi. Juurtuminen takaisin kotikulmille Jyväskylään on mahdollistanut tämän palvelukonseptin luomisen, jossa matkoilta mukaan tarttuneet maut laitetaan leikittelemään maakunnan tarjoamien laadukkaiden raaka-aineiden kanssa. Meille Art Cateringissa ruoka on nautintoa, taidetta ja yhteinen ilo, jonka ääreen tuoda yhteen rakkaat. Meille ruoka on elämys, jonka haluamme tarjota sinulle ja vieraillesi kauniin kattauksen koristamana ja parhaan palvelun siivittämänä.

 • Rakkaudesta ruokaan

  Art Catering sai alkunsa rakkaudesta ruokaan ja tuo rakkaus on toimintamme sydämessä yhä edelleen. Tilaa meiltä ja maista rakkaus ruoassa.

 • Uudistuminen

  Meitä ohjaa intohimo, joka ajaa jatkuvasti uudistumaan ja etsimään uusia suuntia ja haasteita niin ruoan kuin palvelunkin parissa.

 • Ilahduttaa asiakkaita ja työkavereita

  Palvelumme ja työmme laadun ytimessä on halu ilahduttaa sekä asiakkaitamme että toisiamme. Näin luomme ilmapiirin, jossa viihtyvät työntekijät loistavat iloaan myös asiakkaillemme.

 • Yksi yhtenäinen linja

  Yhteistyön voimalla pystymme antamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja toteuttamaan tilaisuutesi juuri sellaisena kuin haaveilet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja toteutetaan toiveidesi mukainen elämys

Yhteystiedot

Elämysten pitopalvelu

Lähiruoka ja kauden parhaat raaka-aineet ovat perustana hyvien makujen loihtimiselle. Niiden käytön mahdollistavat tiiviit yhteydet paikallisiin tuottajiin sekä itsetuotetut ainekset. Halu saada parasta johtaakin usein Art Cateringin ruokataiteilijat uusien työtehtävien pariin.

Esimerkiksi halu saada erinomaisen herkullista hunajaa johti perustamaan oman mehiläisten valtakunnan. Myös mestarien yrttitarha hakee vertaistaan maakunnassamme. Laadukkaat raaka-aineet, suuri rakkaus ruokaan sekä intohimoinen ihmisten palveleminen ruoan parissa tekevät Art Cateringista ainutlaatuisen kokemuksen niin yrityksille kuin yksityisillekin. Palvelumalleinamme ovat catering-palvelut haluamassasi tiloissa tai Art Cateringin omissa edustustiloissa. Panostamme nautintoon kaikilla aisteilla ja meille ruoka on elämys, joka tarjotaan toisille ja josta nautitaan yhdessä. Taiteellinen ruokanautinto ulottuu kattauksesta esillepanoon ja jokaisen haarukalliseen, juomista valaistukseen ja parhaaseen palveluun. Kanssamme saat ruokaelämyksen, jota sinä ja vieraasi ette unohda. Kokkikoulupalvelu on elämys, jonka jokainen osallistuja muistaa pitkään. Kokkikoulun aikana opit teorioiden lisäksi etenkin käytännössä valmistamaan herkullista ruokaa, jonka jälkeen nautiskellaan yhdessä tuotettuja teoksia mukavassa hengessä ja haluttaessa hyvillä viineillä höystettynä. Teemme yhdessä ainutkertaista ruokaa rakkaudella ja ammattitaidolla, sinulle ja vieraillesi.