Kärpänkuja


Taidetta ruoasta


Edustustila ja keittiö


Jyväskylässä Kärpänkujalla sijaitsee Art Cateringin omat tilat edustustiloista keittiöön. Kärpänkujalla huippukokkimme suunnittelevat menut ja ideoivat uusia ruokalajeja, loihtien aina tuoreita nautintoja kaikille aisteille. Edustustiloissa kestitsemme asiakkaitamme ja kokkimme harjoittavat taitojaan. Voit hyödyntää keittiötämme ja tilojamme vaikka firmanne juhlissa tai merkittävissä tapahtumissa.

Catering on meille taidetta ja haluamme tuoda sen sinne, missä sinä olet – kotiisi, toimistollesi tai vaikka luonnonhelmaan yhteiselle retkelle. Toimintamme vahvana perustana on tulla asiakkaidemme luo ja luoda tapahtuman tarjoilu heidän toiveistaan ja tarpeistaan käsin. Joten onpa ideasi mikä tahansa, ota sen kanssa rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan tapahtumasi toteuttaminen yhdessä – laadusta tinkimättä.

Tilaa itsellesi elämys

Laita meille viesti ja järjestämme sinulle unelmiesi juhlat.

Tilaa itsellesi elämys

Art Catering on taiteelliseen ruokaan ja ruokataiteeseen erikoistunut palveluyritys


Tuomme unelmiesi taiteelliset ruoka-annokset sinne, missä niistä haluat nauttia. Ota yhteyttä ideasi kanssa ja luodaan siitä yhdessä jotain ainutkertaista ja unohtumatonta!

Art Catering – Kärpänkujan edustustilat ja toimisto


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, järjestetään unelmiesi juhlat!

Ota yhteyttä!

Kerro meille, mitä Sinä haluat


Soita meille tai jätä sähköpostitse tarjouspyyntö. Koska räätälöimme jokaisen tilaisuuden erikseen juuri sinun halujesi ja tarpeidesi mukaan, saat hinnan kertomalla meille, mitä haluat tilaisuudeltasi. Palvelumme hinta muodostuu:

  • Tilavuokrasta
  • Tarjottavasta ruoasta ja juomasta
  • Haluamastasi ohjelmasta

Teemme Keski-Suomen monipuolisinta catering-palvelua. Meiltä saat kaiken ruoasta tiloja ja ohjelmaa myöten – ja kaiken toteutamme intohimolla ja rakkaudesta ruokaan. Menuhinnat vaihtelevat 70 –
120 euroon yksityistilaisuuksissa.

Ota yhteyttä