M/S Musta Magia


Rennosti ravintolaivalla satamassa


Koe kesä Jyväskylän satamassa


Nauti kesäisestä tunnelmasta Jyväskylän satamassa 200 paikkaisella ravintolalaivalla. Mustan Magian laitojen sisäpuolella pääset nauttimaan hyvästä tunnelmasta, aina aurinkoisesta asiakaspalvelusta ja erilaisista virvokkeista. Jyväskylän satamassa voit nauttia hienoista maisemista ja hyvistä juomista. Oman keittiön street food -ruoka kruunaa kesäisen satamakokemuksen, joten astu Mustan Magian kannelle ja nauti kesästä!

Mustalle Magialle saavutaan usein istumaan iltaa oluiden, siidereiden tai maukkaiden drinkkien äärelle. Ihmekös tuo, sillä laivalla on maine rentona kesäillanvieton paikkana, jossa palvelu on iloista ja aurinkoista säästä riippumatta. Laivan baari ja karaoke tekevät siitä suositun paikan kaveri- ja työporukoiden illanviettoihin ja rentoihin seurustelutilaisuuksiin. Erityisesti keskikerroksen lounge-tilasta avautuu kauniit näkymät järvelle.
Etsitkö paikkaa synttärijuhliin tai polttareihin? Laivalla on lisäksi tiloja, joita voit varata käyttöösi pienille porukoille. Alakerrassa on kabinetti, johon mahtuu 10 ihmistä pitämään kokousta tai nostamaan maljaa pienimuotoisen juhlan kunniaksi. Jos haluat isompaa tilaa, voit varata koko alakerran seurueellesi ja tuoda paikalle 50 henkeä. Järjestä syntymäpäiväpippalot tai polttarit laivallamme ja me hoidamme ruoan, juoman ja tarjoilun!

Teemme yhteistyötä monien satamassa toimivien yritysten kanssa, joten jos haluat juhliisi ohjelmaksi esimerkiksi vesijetillä ajelua tai vesikengillä temppuilua, järjestämme sen sinulle. Myös saunalautan varaaminen onnistuu, joten pääset vieraidesi kanssa vaikka saunomaan kesäisessä satamassa. Tee siis varaus ja kerro meille, mitä haluat meidän sinulle toteuttavan!

Tule Juhlimaan

Tule juhlimaan Mustalle Magialle!

Tule juhlimaan

Baari, laiva, karaoke


Aloita kaunis kesäiltapäivä kannella ja lopeta sen alla – vaikka karaoken parissa. Löydät myös apua viilennykseen suussa sulavien gelato-jäätelöiden muodossa. Voit varata Mustan Magian omaan käyttöösi ja järjestää synttäribileet, polttarit tai työporukan illanistujaiset. Keittiömme, baarimme ja karaokelaitteistomme ovat käytössäsi.

Me järjestämme sinulle


Ruoan
Valmiista menuistamme löydät maittavat vaihtoehdot koko seurueellesi. Halutessasi voimme luoda myös uusia aterioita erityistilaisuuksiin.

Juomat
Baaristamme löydät kattavan valikoiman laadukkaita oluita, erilaisia siidereitä ja monipuolisia drinkkitarpeita.

Ohjelman
Järjestämme toiveidesi mukaisen ohjelman iltaasi ruoan ja juoman lisäksi vaikka saunomisen, vesikenkäilyn tai vesijetajelun merkeissä.

Tee varaus

Varaa M/S Musta Magia itsellesi!

Varaa Musta Magia

Street Food


Mustalla Magialla valmistetaan ja tarjoillaan sataman maisemissa herkullista street foodia. Valmiista menustamme löydät pikkusuolaiset ja isommankin nälän täyttävät purtavat. Valitse kyytipojaksi sopivat oluet, siiderit ja drinkit herkullisesta tarjonnastamme ja nauti kesästä.

Tule nauttimaan kesästä


Saavu vastaremontoidulle M/S Mustalle Magialle nauttimaan kesäisestä satamatunnelmasta ja maukkaasta ruoasta. Ota kylkeen huurteinen juoma ja kilistä lasia laineilla ystävien kanssa.

Mustan Magian henkilökunta on tunnettua aurinkoisesta ja iloisesta palvelustaan ja karaokeamme on kehuttu levyvalikoimasta. Meiltä löydät valmiit menut, tilat järvinäkymällä ja mahdollisuuden räätälöidä illan ohjelman satamassa toiveidesi mukaiseksi. Jos haluat tilaisuuteesi erityisemmän menun, suunnittelemme sen kanssasi ja seurueesi saa parasta mahdollista.

Ota yhteyttä ja varaa Musta Magia itsellesi. Kerro, millaisen kesäisen satamakokemuksen haluat ja toteutamme sen kanssasi.

Musta magia yhteystiedot


info@mustamagia.fi
Soita: 040 1890 801
Ravintolapäällikkö
Satu

Ota yhteyttä