Ravintolat & palvelut


Alta löydät kaikki ravintolamme ja toimitilamme.

Catering-palvelu


Art Catering tarjoaa ensiluokkaista catering-palvelua, joka on elämys kaikille aisteillesi. Toimimme Jyväskylästä käsin, mutta meitä ei sido aika eikä paikka, vaan toteutamme kanssasi juuri sellaisen tilaisuuden kuin haluat, siellä missä haluat.

Art Gelato


Art Gelatolle jäätelö on makumaailma vailla rajoja. Tämä seitsemän kokeilunhaluisen jäätelönsyöjän perustama yritys taikoo tuoreista raaka-aineista mitä mahtavimpia makunautintoja juuri sinulle. Kokeilunhalu ja luova uteliaisuus ovat synnyttäneet jo yli 300 erilaista herkullista makua.

M/S Musta Magia


Nauti kesäisestä tunnelmasta Jyväskylän satamassa 200 paikkaisella ravintolalaivalla. Mustan Magian laitojen sisäpuolella pääset nauttimaan hyvästä tunnelmasta, aina aurinkoisesta asiakaspalvelusta ja erilaisista virvokkeista. Oman keittiön street food -ruoka kruunaa kesäisen satamakokemuksen, joten astu Mustan Magian kannelle ja nauti kesästä!

Toivolan vanha piha


Toivolan vanha piha on harvinainen pala Jyväskylän vanhaa puutalokaupunkia. Keskustassa sijaitseva pihapiiri on nykyisin korkealaatuisten palveluiden keskus, jossa on koettavaa aamuautereesta iltaruskoon. Toivolassa voi kahvitella, vierailla putiikeissa, käydä ilmaisessa museossa, nauttia lounaasta tai kuuden ruokalajin illallisesta sekä järjestää omia tilaisuuksia tai pistäytyä Toivolan omissa tapahtumissa.