Ravintolat & palvelut


Alta löydät kaikki ravintolamme ja toimitilamme.

Catering-palvelu


Art Catering tarjoaa ensiluokkaista catering-palvelua, joka on elämys kaikille aisteillesi. Toimimme Jyväskylästä käsin, mutta meitä ei sido aika eikä paikka, vaan toteutamme kanssasi juuri sellaisen tilaisuuden kuin haluat, siellä missä haluat.

Art Gelato


Art Gelatolle jäätelö on makumaailma vailla rajoja. Tämä seitsemän kokeilunhaluisen jäätelönsyöjän perustama yritys taikoo tuoreista raaka-aineista mitä mahtavimpia makunautintoja juuri sinulle. Kokeilunhalu ja luova uteliaisuus ovat synnyttäneet jo yli 300 erilaista herkullista makua.

Aaltosali


Aalto-sali sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, Väinönkatu 7. Sijainti tekeekin salista ihanteellisen juhlapaikan kaikenlaisille isommille tilaisuuksille, sillä tasokkaat keskustahotellit ovat aivan sen kupeessa ja pysäköintitalot lyhyen kävelymatkan päässä.

M/S Musta Magia


Nauti kesäisestä tunnelmasta Jyväskylän satamassa 200 paikkaisella ravintolalaivalla. Mustan Magian laitojen sisäpuolella pääset nauttimaan hyvästä tunnelmasta, aina aurinkoisesta asiakaspalvelusta ja erilaisista virvokkeista. Oman keittiön street food -ruoka kruunaa kesäisen satamakokemuksen, joten astu Mustan Magian kannelle ja nauti kesästä!

Kärpänkuja


Jyväskylässä Kärpänkujalla sijaitsee Art Cateringin omat tilat edustustiloista keittiöön. Kärpänkujalla huippukokkimme suunnittelevat menut ja ideoivat uusia ruokalajeja, loihtien aina tuoreita nautintoja kaikille aisteille.

Koskifood


Koski Food on Art Cateringin perustama lounasravintola Vaajakoskella. Tarjoamme tuoretta, itsetehtyä ruokaa ja olemme tunnettuja rentoudestamme ja joustavuudestamme sekä palvelussa että tunnelmassa. Saavu nauttimaan laadukasta lounasta huokeaan hintaan ja maistamaan kahviomme luomuksia.

Juurikkasaari


Tule luonnonkauniiseen Juurikkasaareen nauttimaan Päijänteen maisemista ja maukkaasta ruoasta. Saari on ympärivuotisessa käytössä, joten kesällä pääset viihtymään vehreissä maisemissa ja talvella käytössäsi on Päijänteen jykevä jääkansi.