Toivolan vanha pihaJYVÄSKYLÄN KAUNEIN PIHAPIIRI – KOETTAVAA AAMUAUTEREESTA ILTARUSKOON


Toivolan vanha piha – ystävien kesken ja usein omissakin puheissamme Toivola –  on ainutlaatuinen ja kiehtovan historian omaava 1800-luvun käsityöläispiha, jonka pihapiiri muodostuu nykyisin korkealaatuisista palveluista. Rennon ja hyväntuulisen kohtaamispaikan tehtävä on ilahduttaa ja tarjota unohtumattomia kokemuksia. Portista sisään astuvalle on tarjolla monipuolinen kattaus historiaa, nykyaikaa, taidetta, kulttuuria, tapahtumia, käsityöläisyyttä, inhimillisyyttä, tunnetta sekä ruoka- ja juomaelämyksiä  – juuri siinä määrin kuin haluaa. Toivola sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, mutta porteista sisään astuessa sen sijainnin unohtaa nopeasti. Kiireettömässä kohtaamispaikassa porteille voi jättää kaiken painavan ja astua sisään ilahduttavaan maailmaan, jossa voi myöskin ihan vain olla ja viihtyä rennosti.

 

Ravintola Toivolan Paja


MAKUJEN, VISUAALISUUDEN JA PALVELUN SINFONIAA

Ravintola Toivolan Paja palvelee aukioloaikojensa lisäksi tilauksesta kaikissa päivän ruokailuhetkissä aamupalasta illalliseen. Vierailu esteettisessä Pajassa on makujen, visuaalisuuden ja palvelun sinfoniaa. Alkujaan sepän pajana toimineessa tilassa ahjo ja alasimet ovat tehneet tilaa toisenlaisille työkaluille ja osaamiselle. Pajan alkuperäinen käyttötarkoitus ja henki on kuitenkin selvästi aistittavissa kauniisti remontoidussa ja sisustetussa tilassa.

PAJAN PALVELUT KOKOUKSIIN, TILAISUUKSIIN JA TAPAHTUMIIN

Pajan nykyaikainen varustelu tekee siitä erinomaisen kokoustilan. Käytettävissä on esimerkiksi langaton internetyhteys, laadukas kokoustekniikka, langaton headset-mikrofoni sekä Genelecin kaiutinjärjestelmä, johon voidaan tarvittaessa liittää vaikkapa sähköpiano. Yhtä sujuvasti Paja muotoutuu laadukkaiden juhlien ja muiden tapahtumien tarpeisiin. Pajassa voidaan järjestää korkeintaan 36 henkilön tilaisuuksia, mutta ravintolan palvelut ovat koko Toivolan vanhan pihan käytettävissä, joten tarvittaessa Paja tarjoaa laadukkaat tarjoiltavat jopa 600 hengen tilaisuuksiin. Tilauspalveluiden lisäksi Paja toimii myös Toivolan vanhan pihan tapahtumien yhteydessä sekä sesonki- ja kausiravintolana. Pajassa järjestään myös erilaisia teematapahtumia kuten keittiömestareiden vierailuja.

Pajan tiimi räätälöi mielellään kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten vastaavan ratkaisun. Lisäksi käytössäsi ovat valmiit kokouspaketit, menut ja ryhmämenut.

Tutustu Toivolan Pajaan
 

Toivolan Kellari


TUNNELMALLINEN KELLARI KOKOUKSIIN JA RUOKAILUHETKIIN

Toivolan Kellari on käytettävissä vain tilauksesta ja erilaisissa tapahtumissa. Hienostunut kellari soveltuu 18 hengen tilaisuuksiin ja toimii erinomaisesti esimerkiksi kokous- ja ruokailutilana. Kokouksia ajatellen Toivolan Kellarissa on käytettävissä langaton internetyhteys, TV-näyttö. Upeaan ja tunnelmalliseen kellariin voi varata myös esimerkiksi yksityisen aamukahvi-, aamupala-, brunssi-, lounas-, päivällis- tai illallishetken omalle porukalle.

JÄRJESTÄ OMAT JUHLAT TAI TAPAHTUMA

Toivolan vanha piha mahdollistaa asiakkaiden tilaisuudet intiimeistä juhlista aina 600 hengen tapahtumiin. Tilan lisäksi saat kauttamme myös esimerkiksi tarjoilut, muistamiset ja ohjelmaa. Räätälöimme mielellämme tarpeidesi mukaisen ratkaisun hyödyntäen Toivolan kokonaisuutta tiloineen ja palveluineen.

Tutustu Toivolan Kellariin
 

Toivolan Makasiinit


TUNNELMALLISET MAKASIINIT JUHLIIN JA TAPAHTUMIIN

Toivolan vanhan pihan ulkorakennus on vuodelta 1896 ja se sisälsi alkujaankin esimerkiksi kaksi ullakollista makasiinia. Nykyisin kauniit ja tunnelmalliset Toivolan Makasiinit palvelevat asiakaspaikkoina sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien tarpeisiin mukautuvina tiloina. Tiloissa on järjestetty esimerkiksi minimessuja sekä monenlaisia juhlia kuten häitä, syntymäpäiviä ja yritysjuhlia. Toivolan Joulupihan aikana Makasiinit muuntautuvat tunnelmalliseksi joulumyymäläksi.

MONIPUOLISET JA KAUNIIT MAKASIINIT

Makasiinit on varustettu säteilylämmittimillä, jotka mahdollistavat tilojen käyttämisen sisätilojen tavoin aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin Makasiineja voi käyttää ympäri vuoden. Asiakaspaikkoja Makasiineissa on 60 henkilölle. Kokonaisuutena Toivola mahdollistaa jopa 600 hengen tilaisuudet.

Tutustu Toivolan Makasiineihin

Yhteystiedot


Toivolan vanha piha sijaitsee Jyväskylän keskustassa osoitteessa Cygnaeuksenkatu 2, 40100 Jyväskylä. Toivolaan voi saapua kätevästi kävellen, linja-autolla tai omalla autolla.

TIEDUSTELUT JA YLEISET ASIAT
+358 29 123 0185
info@toivolanpiha.fi
myynti@toivolanpiha.fi

TAPAHTUMATUOTANTO, KIINTEISTÖ JA VUOKRATTAVAT TILAT

Arto Hakanen
Pihan isäntä
+358 41 466 7982
arto.hakanen@toivolanpiha.fi

Ota yhteyttä