Toivolan vanha piha ja Vanha Pappila

Toivolan vanha piha – tuttavallisemmin Toivola –  on Jyväskylän keskustassa sijaitseva omaleimainen ja ainutlaatuisen tunnelman omaava 1800-luvun käsityöläispiha. Pihapiiri toimii aktiivisesti ympäri vuoden laadukkaiden ja monipuolisten palveluiden, Toivolan omien tapahtumien sekä erilaisten asiakastapahtumien vauhdittamana.

Toivolan vanhan pihan kokonaisuus kasvoi vuonna 2023, kun vierekkäisellä tontilla sijaitseva, niin ikään varsin perinteikäs, Vanha Pappila tuli osaksi Toivolaa.

Monipuolinen tapahtumatila Jyväskylän keskustassa

Art Catering tarjoaa palveluitaan Toivolan Pihapiirissä Makasiineissa, Kellarissa ja ulkoalueilla sekä Vanhassa Pappilassa ja sen ulkoalueilla. Toteutamme asiakkaidemme tilaisuuksia Toivolassa ympäri vuoden. Erilaiset sisätilat tarjoavat tunnelmallisia vaihtoehtoja ja osin katettu pihamme luo upeat puitteet ulkotilaisuuksiin – ja kaikki tilat voidaan avata yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi.

Ihastuttava miljöö ja ainutlaatuinen tunnelma tarjoavat lähes rajattomasti mahdollisuuksia intiimeistä juhlista aina 800 hengen tapahtumiin. Perinteiset puitteet eivät myöskään rajoita toteutusta. Modulaariset ja yhdisteltävät tilat on varustettu modernilla esitystekniikalla ja mahdollisuuksia on vaikka mihin. Parhaiten pääset tutustumaan tiloihimme varaamalla suunnittelutapaamisen paikan päälle.

Olemme olleet mukana toteuttamassa Toivolassa mm. yritysjuhlia, häitä, merkkipäiviä, illanviettoja, ristiäisiä / nimiäisiä, minimessuja ja festareita. Toisinaan on oltu juhlavammin salissa ja toisinaan rennommin ulkona. Uusin lisäyksemme Vanha Pappila avaa vielä lisää upeita mahdollisuuksia. Lopulta rajoina toimivat ainoastaan mielikuvitus ja tapahtumasi tarpeet.

Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella.
Jos varaat mieluummin tapaamisajan, onnistuu se täältä.

Nimi
PP slash KK slash VVVV
Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

© 2024 Art Catering - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »