Elämyksiä rakkaudesta ja intohimosta ruokaan sekä tunteisiin

Art Catering on kansainvälisesti palkitun keittiömestarin Arto Hakasen ja hänen tiiminsä vetämä yritys, jonka perusajatuksena on tuoda ihmisten elämään makua, nautintoa ja mielihyvää yhteisöllisyyttä lisäävällä, kekseliäällä ja eri aisteja herättelevällä tavalla.

Art Catering ei ole missään vaiheessa sopinut perinteisen pitopalveluyrityksen raameihin, vaan kantavana ajatuksena on ollut elämyksellisyys, aistien ja tunteiden herättäminen sekä rohkeus toteuttaa ruoka- ja juhlapalveluita ennakkoluulottomasti eri ympäristöissä ja eri tavoilla. Huumaavat tuoksut, kauneudellaan lumoavat annokset, makuhermoja hellivät herkut sekä tilaisuuteen saumattomasti istuva palvelu ovat olleet alusta saakka olennainen osa Art Cateringin elämyksellisyyttä.

Arto Hakanen on Art Cateringin sydän ja sielu

Intohimoinen ammattitaidon kehittäminen vei hänet jo nuorena miehenä maailmalle: Etelämantereen, Singaporen ja monet muut kolkat kolunnut nuorukainen sai oppia parhailta ja kehittyi kilpailumenestystäkin saavuttaneeksi mestariksi. Juurtuminen takaisin kotikulmille Jyväskylään synnytti Art Cateringin. Nyt matkoilta mukaan tarttuneet maut laitetaan leikittelemään maakunnan tarjoamien laadukkaiden raaka-aineiden kanssa.

Meille ruoka on nautintoa kaikille aisteille ja yhteinen ilo, jonka äärellä toisilleen merkitykselliset ihmiset kokoontuvat. Suhtaudumme ruoka- ja juhlapalveluihin kokonaisvaltaisena elämyksenä, jonka haluamme tarjota sinulle ja vieraillesi. Tyytyväiset ja kokemastaan vaikuttuneet ihmiset sekä rakkaus ja intohimo ruokaan ovat tekemisemme eliksiiri.

Arto Hakanen, keittiömestari ja yrittäjä –

Yhteinen intohimo ja ihmisistä välittäminen näkyvät lautasella ja palvelussa

Art Catering sai alkunsa rakkaudesta ruokaan, makuihin ja tunteisiin. Sama rakkaus on toimintamme sydämessä edelleen. Kunnioitamme laadukkaita raaka-aineita ja laadukasta ruoanlaittoa – lähiruoka, itse tuotetut ainekset sekä muut kauden parhaat raaka-aineet ovat perustana hyvien makujen loihtimiselle.

Palvelumme ja työmme laadun ytimessä on halu synnyttää kokemuksia ja tunteita sekä asiakkailemme että toisillemme. Näin luomme ilmapiirin, jossa tiimimme viihtyy ja loistaa iloaan myös asiakkaillemme. Tämän myötä asiakkaillamme on hyvä olla kanssamme.

Jaamme yhteisen intohimon tekemistämme kohtaan. Tämä näkyy myös haluna uudistua ja löytää uusia suuntia sekä ratkaisuja niin ruoan kuin palvelun osalta. Yhteinen intohimo näkyy myös siinä, että yhdessä olemme enemmän. Sujuvan ja saumattoman yhteistyön voimalla voimme tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua ja juuri sellaisen kokemuksen, jonka asiakkaamme haluaa kulloinkin tilaisuudellaan välittää.

Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella.

Nimi
PP slash KK slash VVVV
Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
© 2024 Art Catering - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »