Catering-palvelut yritysjuhliin ja yksityistilaisuuksiin Jyväskylässä

Yritysjuhlat, häät, merkkipäivä, illanvietto, juhlavasti salissa, rennosti ulkona, pannusta tai grillistä – mahdollisuuksia on rajattomasti. Luodaan yhdessä ainutkertainen tilaisuutesi, jossa on juuri oikeanlaista makua ja tunnetta.

Tarjoamme korkealaatuisia ja elämyksellisiä ruoka- ja juhlapalveluita Toivolan vanhalla pihalla Jyväskylässä. Tuomme ihmisten elämään makua, nautintoa ja mielihyvää yhteisöllisyyttä lisäävällä, kekseliäällä ja eri aisteja herättelevällä tavalla. Onnistuneen tilaisuuden resepti koostuu viimeistä piirtoa myöten hiotusta ruoka-, juoma- ja palvelukokonaisuudesta yhdistettynä Jyväskylän keskustan kauneimpaan ja täysin uniikkiin miljööseen.

Ruokamme juhlii laadukkaita raaka-aineita! Haluamme  tarjota parhaista ja tuoreimmista raaka-aineista valmistettua ruokaa, joka hellii kaikkia aisteja. Keittiössämme perinteiset ja modernit näkökulmat käyvät inspiroivaa vuoropuhelua. Ennen kaikkea nojaamme siihen, että ihmiset ja ympäristö saavat kaiken lautasella olevan loistamaan eri aisteja puhuttelevalla tavalla.

Tiimillämme on kokemusta eteläisimmästä Suomesta Lappiin, Etelämantereelta Etelä-Afrikkaan ja Singaporeen, ihmisten kodeista ja juhlavista saleista tapahtumatelttoihin ja erämaahan – listaa voisi jatkaa lähes loputtomiin. Matkan varrella olemme keränneet kokemusta monissa tehtävissä kansainvälisiä huippuravintoloita ja kilpailumenestystä myöden. Jaamme yhteisen intohimomme ja haluamme aina tarjota asiakkaillemme unohtumattomia makuja ja tunteita. Lupaamme, että huomaat tiimimme myös viihtyvän työssään – onnellinen väki tekee työnsä rakkaudella ja saa lisää energiaa asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

Olitpa sitten vannoutunut kulinaristi tai satunnainen herkuttelija, nautit varmasti tarjoamastamme elämyksestä!

JUHLAT ISOISTA JA RIEHAKKAISTA PIENIIN JA INTIIMEIHIN

Toteutamme kanssasi ikimuistoiset juhlat Toivolan vanhalla pihalla, sisällä tai ulkona. Häät, syntymäpäivät ja muut merkkipäivät, muistojuhlat, valmistujaiset, ristiäiset / nimiäiset, rippijuhlat, illanvietot, pikkujoulut ja monet muut juhlallisuudet ovat kotonaan Toivolassa. Olipa juhlan aihe millainen hyvänsä, ansaitsee se aimo annoksen oikeanlaista makua ja tunnetta.

Ruoan osalta luotamme laadukkaimpiin raaka-aineisiin lautasannoksina tarjoiltuna. Viimeistelty ruoka, yhdessä ihmisten ja ympäristön kanssa, mahdollistaa eri aisteja kutkuttelevan kokonaisuuden.

Tilaisuudet poikkeavat toisistaan kooltaan, luonteeltaan ja halutun tunnelman osalta. Monipuoliset tilamme taipuvat eri tarpeisiin helposti. Kaikkia kanssamme järjestettyjä tilaisuuksia yhdistää viimeisen päälle hiottu ruoka-, juoma- ja palvelukokonaisuus Jyväskylän keskustan kauneimmassa ja täysin uniikkissa miljöössä nautittuna.

Toivolassa onnistuvat yritystilaisuudet laidasta laitaan: illalliset, lounaat, virkistyspäivät, pikkujoulut, kokoukset ja konferenssit ja monet muut.

IKIMUISTOISET JA VAIKUTTAVAT YRITYSTILAISUUDET

Huomioi omaa väkeä, vahvista asiakkuuksia tai rakenna suhteita muihin sidosryhmiin. Sinä tiedät tilaisuuden tavoitteen, me kerromme, kuinka sinne päästään. Suunnitellaan yhdessä, millaisen kokemuksen, tunteen ja viestin haluat välittää. Lupaamme, että tarjoilemme sen täynnä oikeanlaista makua ja tunnetta.

Toimintaympäristömme Toivolan vanhalla pihalla on elämys itsessään. Toteutamme Toivolan puitteissa jopa 800 henkilön tilaisuudet. Omien tilojemme sekä yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamme tilaisuuteenne tarvittaessa myös ohjelman sekä majoituksen.

Suunnitellaan yhdessä tilaisuutenne Jyväskylän keskustan kauneimpaan miljööseen!

Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella.

Nimi
PP slash KK slash VVVV
Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

© 2024 Art Catering - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »